onsdag 15 november 2017

Jag kandiderar till kommunfullmäktige

Just nu pågår Liberalerna Kungsbackas provval där jag söker förtroende att vara kandidat för Liberalerna i valet 2018.

Kungsbacka behöver fler skarpa liberaler i kommunfullmäktige som står upp för både marknadsekonomi och socialt ansvar. Vi liberaler ska vara lyhörda, lösa vardagsproblem och underlätta för klassresor.

 
Max Ramström
Fotograf: Patricia Mellin

 
Jag älskar Kungsbacka och jag brinner lite extra för frågor om bostäder, kultur och idrott. Mitt mål är att många fler ska få möjlighet att bli kungsbackabor! Vi behöver bygga mer - både lägenheter, villor, vårdboenden och studentlägenheter. Gärna både högt och tätt!

Kungsbacka står inför stora utmaningar. Som liberal är jag obotlig optimist. Vi liberaler ska tillsammans se till att nästa generation får det bättre än oss. Liberalismen behövs mer än någonsin när populismen växer sig allt starkare. När människor söker svar på sin oro ska vi finnas där som ett framtidsoptimistiskt parti. Vi får aldrig blunda för att beskriva obekväma problem, men samtidigt alltid erbjuda möjliga lösningar som bygger på kunskap.

Är du medlem i Liberalerna Kungsbacka blir jag väldigt glad över din röst i den rådgivande medlemsomröstningen inför valet 2018.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar